ÖSTERLÄNDSK MEDICIN &

AYURVEDISK HÄLSOVÄGLEDNING

ÖSTERLÄNDSK MEDICIN


En kombination av Ayurvedisk konsultation, diagnos, behandling med akupunktur eller akupressur, kostråd och rekommendation på örter.


Återbesök ÖSTERLÄNDSK MEDICIN


Uppföljning och fortsatt behandling utifrån den plan som sattes vid första besöket.


Ayurvedisk Hälsokonsultation


Under en ayurvedisk hälsokonsultation görs en undersökning bland annat med hjälp av pulsläsning. Du får en bedömning av din hälsa som den är idag.


Du får med dig individuellt anpassade råd för tex dagliga rutiner, diet och kosttillskott som är baserade på din personlighetstyp och din aktuella livssituation. Du får också rekommendation på behandlingar som är lämpliga för dig.


En Ayurvedisk hälsokonsultation gör du för att bibehålla din hälsa eller för att korrigera obalanser när du inte känner dig i form.


Hälsokonsultationen kan även göras som ett komplement till traditionell medicinsk behandling. De ayurvediska råden du får hjälper dig att balansera upp och stärka kroppens självläkande förmåga.

Uppföljning av Ayurvedisk hälsokonsultation


En uppföljning är viktig att göra ca 4–6 veckor efter din hälsokonsultation. Då följer vi upp hur din dagsform är, vilka resultat de gjorda förändringarna fått. Vid det här tillfället får du även veta om du fortsätter med råden som tidigare eller om blir förändringar i de individuella råden för att du ska må bra.